top of page
Portræt.jpg

Søren Marquardt Frederiksen

Bøger af Søren Marquardt Frederiksen

​​​​Videoer relaterede til Søren Marquardt Frederiksen

 

 

Søren Marquardt Frederiksen, f. 1965, er cand.mag. i litteraturvidenskab og forfatter til en række anmelderroste fagbøger og romaner.

I mere end 30 år har han arbejdet med fortællinger, bøger og formidling - som praktiker, teoretiker, underviser og forfatter. I dag fokuserer han på at skrive romaner.

Siden 1996 har han undervist i retorik, journalistik og kulturformidling på Københavns Universitet, Roskilde Universitet og Copenhagen Business School. Han har desuden haft sin egen kursusvirksomhed, hvor han har holdt skrivekurser for bl.a. Carlsberg, Danske Bank og Forsvaret.

I en årrække har han arbejdet som journalist, debattør og kritiker på Danmarks Radio P1, Ekstra Bladet og Kristeligt Dagblad.

Efter 30 år i København flyttede han i 2014 tilbage til sin barndomsby, Nakskov, for at bruge tiden på at skrive. Indtil videre har han skrevet fire romaner, bl.a. to historiske romaner, der beskriver hverdagen midt i de store begivenheder der fandt sted på Lolland på Christian IV’s tid.

I øjeblikket arbejder han på to bøger; En bog om øerne i Nakskov Fjord og en historisk roman om den sidste hekseafbrænding der fandt sted i Danmark i 1693 på Falster.

 

 

bottom of page